SAMSUN / CANİK - Tevfik İleri Ortaokulu

Tevfik İleri Ortaokulu

Belediye Evleri Mahallesi Piyade Er Erdoğan Dündar Bulvarı No125 Canik/Samsun
Vizyon
Ülkenin geleceğinde söz sahibi olacak, sosyal, kültürel ve akademik yönden her şartta hayata hazırlanan öğrencilerin yetiştirildiği, çağın gerektirdiği yenilik ve donanımlarımızla eğitimcilerin ve bölgedeki her öğrencinin ailemize dahil olmak istediği, seçkin bir eğitim, bilim ve kültür merkezi olmak.
Misyon
Atatürk İlkelerine bağlı, görev ve sorumluluklarını bilen ve yerine getiren, ilgi ve yeteneklerinin farkında olan ve bu yönde kendisini geliştiren, milli ve ahlaki değerlerine bağlı, insan haklarına saygılı, akılcı ve sorgulayan, duyarlı mutlu bireyler yetiştirmek.
Öğretim Şekli :Normal Öğretim (Tam Gün)
08:30 - 15:00 (Tam Gün)
Doğalgazlı
Ulaşım
Meydandan kalkan Hasköy-Orman İşletme, Kirazlık dolmuşları okula yakın mesafeden geçmektedir. Tranvayla ulaşacak olanlar Mavi Işıklar durağını kullanarak 10 dk. yürüdükten sonra okulumuza ulaşabilirler.
Yerleşim Yeri
Okulumuz, Canik İlçesinde yapılaşmanın yoğun olduğu Belediyeevleri Mahallesindedir.
Okulumuz Canik ilçe Merkezinde, Pyd.Er Erdoğan DÜNDAR Bulvarı üzerindedir.