SAMSUN / CANİK - Tevfik İleri Ortaokulu

WELLBEING 4 ALL ETWINNING PROJEMİZ

WELLBEING 4 ALL  ETWINNING PROJEMİZ ULUSAL AJANS TARAFINDAN ONAYLANDI

eTwinning; İletişim kurmak, işbirliği yapmak, projeler geliştirmek, paylaşmak kısacası Avrupa’daki en heyecan verici öğrenme topluluğunu hissetmek ve bu topluluğun bir parçası olmak için, Avrupa ülkelerinde katılımcı okullardan birinde çalışan personele (öğretmenler, müdürler, kütüphaneciler v.b.) yönelik bir platform sunmaktadır.Okulumuz olarak bu platformda biz de Wellbeing 4 All ( Herkes Icin Refah) e-Twinning projesi ile yerimizi aldık.

Projede  Okulumuz Müd. Yard .Abdul Samet Sağlam, Sosyal Bilgiler  Öğretmeni Rukiye Kahraman  koordinatörlüğünde Türkiye Ulusal Destek Servisi tarafından onaylanmış ve çalışmalarımız  Ocak  2024 itibariyle  başlamıştır.  Proje ortakülkelerimiz 6 Türkiye'den katılım ile İtalya ve  Romanya  ortaklıdır26-02-202426-02-202426-02-2024

Yayın: 26.02.2024 - Güncelleme: 26.02.2024 12:58 - Görüntülenme: 81